Stará láska nehrdzavie! Ktorý pár z Nemocnice je podľa vás ten naj?

Vzťahy našich lekárov, lekárok a sestričiek sú v Nemocnici často komplikované, no aj tak krásne. Niektorí svoju lásku našli, iní ju ešte hľadajú. Komu z nich to prajete najviac? Hlasujte v ankete!

Denisa a Erik

Denisa si prešla vzťahom s Romanom, ktorý ju ale sklamal. Jediné čo ju s ním aktuálne spája je už len ich synček Miško. Šťastie ale skúša nájsť u iného kolegu. Doktor Polák je však tvrdý oriešok aj pre ňu. Po tom, čo ju v televízii označil za snúbenicu a neskôr obvinil z jeho chyby na operačke, mu už Denisa veľmi neverí. Myslíte, že si to u nej Erik ešte vyžehlí?

Nemocnica- Kamil Mikulčík a Eva Mores Zdroj: TV JOJ

Doktor Mišiak a sestrička Mia

Doktor Mišiak si konečne získal srdce jeho obľúbenej kolegyne. Mia mala k nemu blízko od začiatku a v kútiku duše stále dúfala, že konečne nájde odvahu prejaviť jej svoje city aj on. Teraz sú už konečne pár a po chodbách nemocnice rozdávajú kopec lásky. Rozhodne to medzi nimi iskrí, a to aj napriek tomu, že má Mišiak občas problém so žiarlivosťou. Našťastie, nie je to nič, s čím by si Mia neporadila!

Nemocnica - Juraj Hrčka a Kristína Kanátová Zdroj: TV JOJ

Braňo a Inéz

Braňo a Inéz síce pár netvoria, no blízko k sebe jednoznačne majú! Braňo stratil svoju milovanú Agátku, ktorej city nedokázal včas prejaviť a tá mu ušla s iným. Inéz si s Braňom veľmi dobre rozumie a on v nej našiel oporu a dobrú priateľku. Myslíte, že by si k sebe mohli raz nájsť cestu?

Nemocnica - Dominika Žiaranová a Dávid Uzsák Zdroj: TV JOJ

​Zuzana a riaditeľ Hauptmann

Zuzana a riaditeľ Hauptmann boli rozhodne najštýlovejším a najvplyvnejším párom nemocnice. Ich cesty sa ale rozdelili. Zdá sa, že sa Hauptmann cez to až tak úplne nepreniesol a návrat Zuzany by ho určite potešil. Tá sa ale citom nadobro vyhýba a žije už len pre svoju prácu. Kto vie, možno v nej ešte nejaký ten cit zahorí.

Zuzana Kanócz a Marek Majeský - Nemocnica Zdroj: TV JOJ

​Rebeka a Adam

Rebeka tvorila pár s Romanom, ktorého nadovšetko milovala. Ten ju však vymenil za Denisu, s ktorou má už aj bábätko. Rebeka ale našla svoje šťastie u kolegu – doktora Adama Ondruša. Zdalo sa, že konečne objavila svoje šťastie a že sú jej city voči Adamovi silné. On to cítil rovnako. Keď si však mysleli, že začína krásna nová etapa v ich živote, Adam vážne ochorel. Rebeka stála po jeho boku, no on si na ňu po komplikovanej operácii nespomenul. Po tom, čo si Rebeka zvykla na jeho neprítomnosť, jej ale zavolal. Čo myslíte, spomenie si Adam na Rebeku a vráti sa, aby mohli byť opäť spolu?

Nemocnica - Nela Pocisková a Marián Mitaš Zdroj: TV JOJ

​Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!