Kristína Kanátová má doma veľkú inšpiráciu: Pozrite, kto u nich nosí biely plášť!

Obľúbená sestrička z Nemocnice má doma tú najväčšiu inšpiráciu, čo sa lekárskeho prostredia týka. Jej blízka osoba je taktiež sestričkou. Dostáva doma pochvalu či nebodaj kritiku za to, ako stvárňuje zdravotníčku?

Poďme na to ale po poriadku. V rozhovore pre Top Star Kristínka prezradila, ako sa vôbec v zdravotníckej rovnošate cíti. „Ja sa cítim veľmi dobre, práve som hovorila, že moja mama robí sestričku, teda pomocnú sestru v zubnej ambulancii a je v podobnom mundúre každý deň, takže ja sa jej takto približujem,“ prezradila o sebe herečka. Je to milé, že sa osudy Kristíny a jej mamy prepojili tak, že jedna ako zdravotná sestra pracuje a druhá takúto úlohu stvárňuje v seriáli.

Čo na túto postavu hovorí jej mamina? Túžila po tom, aby sa Kristína vydala rovnakou cestou v rámci jej kariérneho života, alebo tento výber povolania nechala len na ňu? „Nie. Ona nechcela ani to, aby som bola herečka. Ona chcela, aby som bola to, čo chcem. Aby som bola ja. Ale nemala som ja nikdy takéto ambície,“ vysvetlila v rozhovore pre Top Star.

Kristína Kanátová Zdroj: TV JOJ

​Na svete dnes existuje veľké množstvo seriálov z nemocničného prostredia. Ľudia jednoducho milujú sledovať osudy iných, a to najmä tie, ktoré majú šťastný koniec. Svoje o takýchto seriáloch vie aj herečka, pre ktorú môžu byť rozhodne aj inšpiráciou. „Ja som zvyknutá pozerať seriáli a filmy, kde je dosť veľa takýchto vecí a viem, že nie je to reálne, je to umelé a je to v danej situácii niečo, čo neohrozuje nikoho život, takže viem si to takto zhodnotiť, že nedeje sa nič reálne a vtedy s tým nemám problém,“ dodala Kristína Kanátová.

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!