Aj Mišiakov príbeh v Nemocnici bude mať grády: Juraj Hrčka o vývoji jeho seriálovej postavy!

Súčasťou novej série Nemocnice bude jednoznačne aj doktor Mišiak, ktorého hrá Juraj Hrčka. Ten je v seriáli od jeho úplného štartu a prešiel si množstvom zmien. Ako vníma svoju seriálovú postavu sám herec?

Mišiak sa od zadubeného a závistlivého doktora pretransformoval na milujúceho a o niečo viac prajného človeka. Niektoré veci sa ale nikdy nezmenia. Tvorcovia si však v nových častiach pre neho pripravili naozaj krásnu dejovú linku. Stane sa totiž otcom a Inge mu porodí malú Mišku Mišiakovú. Ale nebol by to Mišiak, keby sa nezačal stresovať o svoju prácu, príjem a Miškinu budúcnosť. Jeho nafukovanie problémov bude aj v nových príbehoch zdrojom humoru.

Juraj Hrčka Zdroj: TV JOJ

Čo hovorí na postavu Mišiaka sám herec? „Ja dúfam, že bude ešte táto postava figurovať ďalej a že prejde ďalšou zmenou, pretože je tam čo hrať. Beriem to ako takú výzvu a teším sa na to, čo zase napíšu a že sa tá postava zmení,“ prezradil Juraj Hrčka. Pokračoval však, že nie je jednoduché ani to, ak je postava stále rovnaká. Je to predsa len herecké umenie držať si stále tú jednotnú linku a tvár. „Mne sa páči, že Mišiak sa vyvíja, že Mišiak je chvíľu závistlivý, chvíľu chce pomáhať, chvíľu chce byť primár, potom nechce byť primár. Chvíľu chce dieťa a stále sa mení a tým pádom je tam čo hrať, takže sa teším,“ dodal Juraj v rozhovore. Viac aj o tom, prečo sa podľa herca divákom páči seriál Nemocnica, sa dozviete vo videu hore.

Nenechajte si ujsť seriál Nemocnica už najbližší utorok, 22. augusta o 20:40 na JOJke!