Režisér prezradil detaily novej série Nemocnice: Komu pôjde o život? Štartujeme už zajtra!

Zákulisné informácie zo seriálu Nemocnica pre vás nesmú chýbať! Aj preto sme sa boli opýtať na to, čo nás v novej sezóne seriálu čaká, toho najpovolanejšieho. Režisér Ján Novák sa teší z diváckej obľuby, a preto prezradil aspoň zopár detailov. Čo nás teda čaká v nových epizódach?

Už zajtra budete mať možnosť sledovať opäť vašu obľúbenú Nemocnicu. Od úplného začiatku je plná akcie, nových vzťahov či zvratov. Zaujíma vás, ako budú príbehy pokračovať? Aj keď vám nemôžeme prezradiť úplne všetko, aby sme nepokazili váš divácky zážitok, prinášame vám zopár exkluzívnych informácií priamo od režiséra seriálu Nemocnica, Jána Nováka. Ten nám totiž v rozhovore prezradil, že nás čaká množstvo prekvapení, ale aj drámy, ktorá sa bude týkať nielen pacientov na urgente či oddelení chirurgie, ale aj hlavných či nových postáv.

Na silné príbehy pacientov ste si už ako diváci iste zvykli. Bez nich by to v Nemocnici rozhodne nebolo ono. Aj v nových častiach uvidíte strhujúce scény z urgentného príjmu, ale aj často komplikované vzťahy lekárov na pracovisku. Ani v nových častiach to nebude iné. Vaši obľúbení hrdinovia budú prechádzať rôznymi prekážkami. Autori seriálu sľubujú skutočne pútavý dej, na ktorý ste boli doteraz zvyknutí. Kľúčové budú v tejto série aj nové postavy. „Nové postavy prinesú úplne iné charaktery tých hlavných našich hercov, ktorí zamiešajú vzťahovými kartami a sám som bol prekvapený, čo všetko sa dá vymyslieť v tých medziľudských vzťahoch. Od toho, že dvaja ľudia spolu žijú len na papieri, a predstierajú, že sú spolu a my sa postupne dozvedáme, že prečo to tak je. Ďalej aj to, že ten náš hrdina, nechcem schválne prezrádzať, že kto, nepustí nikoho do svojho života, pretože sa trápi, kvôli obrovskej láske, do ktorej vložil všetko a teraz mu ide o život. Do slova a do písmena mu ide o život. A takýchto zvratov je tam viac,“ vysvetlil režisér seriálu Nemocnica, Ján Novák.

Nemocnica Zdroj: TV JOJ

Témy zdravia či záchrany života sa týkajú každého z nás. Množstvo divákov sa môže nájsť nie len v osudoch pacientov, ale aj samotných lekárov. Medzi nami zrejme neexistuje človek, ktorý by sa v nemocničnom prostredí neocitol aspoň raz. Za každou diagnózou, ktorú v seriáli uvidíte, sa skrýva silný ľudský príbeh. A aj o tom budú nové časti Nemocnice, v ktorých sú pacientské prípady založené na reálnych udalostiach. „Dozvieme sa veľa vecí aj o diagnózach. Napríklad, že to, čo každý deň jeme, nás môže v priebehu pár sekúnd zabiť. Dozvieme sa, že obyčajné tetovanie môže spôsobiť, že skončíme na operačnom sále,” prezradil režisér. Viac sa dozviete v rozhovore, vo videu hore.

Silné príbehy, vážne diagnózy a komplikované osudy či vzťahy lekárov na pracovisku. Na to všetko, ale aj omnoho viac, sa môžete tešiť v Nemocnici, už zajtra o 20:35 na JOJke.