Zuzana narobí s novými doktormi poriadky: Pozrite si prvé minúty dnešnej časti Nemocnice!

Je to tu! Nemocnica sa vracia na obrazovky už dnes večer, aj s obľúbenou doktorkou Zuzanou Maxovou či novými lekármi. Tých dá chladná kráľovná Nemocnice hneď do laty. Pozrite si prvé minúty seriálu!

Nové časti seriálu Nemocnica sú pripravené a my vás pozývame k televíznym obrazovkám už dnes večer o 20:35 na JOJke. Nechajte všetky starosti bokom a vychutnajte si spolu s nami váš obľúbený seriál v plnej paráde! Prinášame vám exkluzívnu ochutnávku, na čo sa môžete v prvej epizóde tešiť.

Posledná časť pred letnou pauzou sa skončila tým, že po zrušení istej oblastnej kliniky zamierilo do Nemocnice sv. Martina niekoľko výrazných lekárov a jedna zdravotná sestra. Ako sa noví zamestnanci zžijú s tými starými? Nájdu si medzi nimi priateľov, alebo spolu budú bojovať? Spoja ich pacienti, alebo rozdelia vzájomné spory a súboje o miesto? Aj to sa dozvieme v nových častiach seriálu. Všetko to štartuje už dnes večer a nebudú chýbať ani obľúbené tváre. Napríklad, taká doktorka Maxová sa opäť raz s nikým babrať nebude. Do laty dá raz, dva aj nových doktorov. Veď, uznajte sami a pozrite si prvé minúty dnešnej novej epizódy.

Sledujte obľúbený seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!