Nemocnica pomaly mieri do finále: Dočkáme sa ešte nových častí? Poznáme odpoveď!

Seriál Nemocnica sa blíži do finále. Poslednú časť tejto sezóny pred letnou pauzou môžete sledovať už vo štvrtok, 13. Júna. Aj keď na nakrúcaní padla posledná klapka a slávnostne sa krájala torta, predsa len vieme, či bude seriál Nemocnica pokračovať aj na jeseň!

Máme skvelé správy!

Po letnej prestávke sa Nemocnica objaví na obrazovke opäť. Máme potvrdené, že po uzavretí nakrúcania jarných epizód bude mať štáb spoločne s hercami krátku prestávku, po ktorej sa vrátia k výrobe nových častí. Na Nemocnicu sa tak budete môcť tešiť vo vysielaní na jeseň. S novou sériou, samozrejme, prídu v seriáli novinky.

Nemocnica Zdroj: TV JOJ

Čo prezradil generálny riaditeľ TV JOJ Marcel Grega?

"Zúčastnil som sa posledného dňa nakrúcania desiatej série obľúbeného seriálu Nemocnica. Oceňujem vysoko profesionálny prístup celého štábu a hercov počas výroby takého náročného a hlavne živého projektu. Teraz si budú užívať zaslúžené voľno a o pár týždňov už opäť začnú pracovať na novej, jedenástej sérii. Môžem prezradiť, že divákov čaká viacero zmien. Premenou prejde nielen nemocnica, ale aj osudy obľúbených postáv. Je otázne, nakoľko personálne zemetrasenie zasiahne aj do ich osobných životov. To všetko a ešte oveľa viac sa dozvieme už na jeseň. Máme sa na čo tešiť," uviedol Marcel Grega na svojom Facebooku. Je tak jasné, že sa máme na jeseň rozhodne na čo tešiť!

Nemocnica Zdroj: TV JOJ

Sledujte seriál Nemocnica v utorok a štvrtok o 20:40 na JOJke!