Súboj dvoch kohútov na jednom dvore: Dejvidský a Drlič vytiahnu kvôli Nemocnici svoje najlepšie zbrane!

Budúcnosť nemocnice je stále neistá. Riaditeľ Hauptmann spoločne s Ritou budú vymýšľať rôzne varianty, ktoré by mohli nepríjemnej situácii, v akej sa všetci zamestnanci ocitli, pomôcť. Najlepším riešením bude podľa nich zveriť nemocnicu do rúk súkromníkovi, s ktorým by mohli spolupracovať a bol by ich partnerom. Tento výber sa však skomplikuje.

Hauptmann a Rita prídu so skvelým nápadom a požiadajú podnikateľa Dejvidského, ktorý chcel odkúpiť Vrabcovu aplikáciu, aby zainvestoval a radšej kúpil ich nemocnicu od štátu. Ten bude tejto možnosti naklonený, no jeho pravá ruka, Paulínka, mu to zatrhne. 

Následne však Paulínka skončí hospitalizovaná v nemocnici a ledva utečie hrobárovi z lopaty po naročnej operácii slepého čreva. Keď sa prebiere, na lôžko pacienta za ňou príde nečakaná návšteva. Pôjde o Drliča, ktorý je najpravdebodobnejším budúcim kupcom nemocnice a zároveň hlavným konkurentom Dejvidského.Ten bude Paulínku presviedčať, aby ukončila pracovný pomer u Dejvidského a pridala sa radšej k nemu. Z ich konverzácie dokonca vyplynie, že jeho zámer nie je čisto pracovný. 

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:40 na JOJke!

Tagy: Nemocnica