Herec Braňo Deák: Vždy mal potrebu ochraňovať ženy!

Herec Braňo Deák, známy zo seriálu Nemocnica, je nie len veľkým fešákom, ale aj obrovským srdciarom. S milovanou manželkou Laďkou majú spolu dve ratolesti, ktoré sú hlavným zmyslom ich životov. Aj keď Deáka vídavame často na televíznych obrazovkách, v súkromí sa riadi heslom, že práca nikdy nemá prednosť pred rodinou.

Sympatický zdravotný brat Noro zo seriálu Nemocnica je rovnako príjemný a obľúbený aj v reálnom živote. Braňovi takmer nikdy nechýba úsmev na tvári a má pozitívne naladenú myseľ. Ja som taký labužník života. Mám pri sebe hlavne ženu, ktorá ma dokáže usmerniť,“ prezradil sympaťák v podcaste Mater Amatér. 

Aj keď herec na prvý pohľad pôsobí ako drsňák, či mužský idol, on sa vnútorne cíti inak. „Ja som skôr taká žena, ako muž,“ zasmial sa. To však neznamená, že by mu chýbala mužnosť, ale dokáže byť nesmierne empatický voči nežnejšiemu pohlaviu. „Vždy som bol taký typ, že som ochraňoval ženy. Bolo im ich napríklad ľúto počas Veľkej noci, keď ich ostatní chalani polievali vodou. Ja som sa bál, aby tie dievčatá neprechladli,“ zaspomínal. 

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:40 na JOJke!

Tagy: Braňo Deák