Herec Štefan Skrúcaný: Štvrté otcovstvo mu dáva zabrať!

Herec Štefan Skrúcaný, ktorý sa nedávno objavil v seriáli Nemocnica ako podnikateľ Drlič, je v súkromí šťastným oteckom malej Elly. Tá nedávno oslávila štvrté narodeniny. Aj keď o nej umelec na verejnosti veľmi nehovorí a spoločne s manželkou Erikou dcérku neukazujú, známy zabávač nedávno urobil výnimku.

Sympaťák je otcom štyroch detí. Najstaršia Linda má už 41 rokov, najmladšia Ella zas oslávila štyri roky. ‚‚Mohol by som byť v Guinnessovej knihe rekordov, ako otec s najväčším vekovým rozdielom medzi deťmi," povedal s úsmevom Petrovi Marcinovi v šou Neskoro večer.

Skrúcaný je ženatý už tretíkrát. S prvou manželkou Darinou Wolfovou sa zoznámil ako 19-ročný, no vzťah im dlho nevydržal a krátko po narodení dcéry Lindy sa rozviedli. Z druhého manželstva so známou herečkou Zuzanou Tlučkovou, ktoré trvalo 22 rokov, má synov Lukáša a Tomáša. Tretie manželstvo uzavrel v roku 2015 s moderátorkou Erikou Judínyovou a v roku 2020 sa stal po štvrtýkrát otcom.

​Aj keď má herec s vychovávaním ratolestí už bohaté skúsenosti, dáva mu to stále zabrať. Na druhej strane ho to motivuje, aby svojej rozkošnej princeznej stíhal. ‚‚Naozaj si to užívam, ja som veľmi rád, lebo mám vyplnený život," povedal v šou Neskoro večer. 

‚‚Ja sa vôbec nenudím, nestíham. Keď sme mali Mirkom Nogom najviac roboty v 90-tych rokoch, to je nič oproti tomu, ako mi teraz dáva zabrať Ella. Ale som s tým v pohode a musím povedať, že to má krásne vývojové štádiá," opísal s úsmevom seriálový Drlič. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Erika Judínyová (@erikajudinyova)