Herečka Eva Gríbová z Nemocnice: Fanúšikovia našli jej dvojníčku!

Sympatická herečka Eva Gríbová, ktorá v obľúbenom seriáli Nemocnica stvárňuje lekárku Táňu, si ihneď získala sympatie divákov. Mladá umelkyňa okrem svojho talentu predviedla aj nežný pôvab, krehkosť a krásu. Mnohí fanúšikovia dokonca tvrdia, že pôsobí, akoby z oka vypadla tejto zahraničnej celebrite!

Eva sa zatiaľ v seriáli Nemocnica dlho neohriala, no je viac než možné, že ju na obrazovkách uvidíme aj v ďalšej sérii. Jej postava Táňa sa totiž teší veľkej popularite. Mladučká herečka ju uchopila najlepšie, ako vedela a zapísala sa tak medzi obľúbencov úspešného seriálu.

Fanúšikovia ju dokonca prirovnávajú k inej známej tvári. Nejde však o žiadnu Slovenku, ale zahraničnú hviezdu. Podľa mnohých sa totiž Eva Gríbová podobá na Dakotu Johnsnovú, ktorá sa preslávila sériou filmov Päťdesiat odtieňov sivej.

Aj táto zahraničná herečka si divákov získala svojím nezvyčajným zjavom. Nejde totiž o typickú krásku na prvú, ale o dumavý pohľad a čarovné vyžarovanie, ktoré v seba ako Dakota, tak aj Eva ukrývajú. 

Slováci tak majú byť opäť na čo patrične hrdí a môžeme sa tešiť, že aj v našich končinách sa nachádza umelkyňa, akou je práve Eva. O to lepšie je, že dostala možnosť zažiariť na televíznych obrazovkách a to rovno v najobľúbenejšom seriáli z lekárskeho prostredia - v Nemocnici.

Tagy: Nemocnica