Herec Dušan Ambróš sa stal otcom: Prečo vybral synčekovi biblické meno?

Slovenský herec a moderátor Dušan Ambróš, známy z televízie JOJ, prežíva najkrajšie chvíle svojho života. Po prvýkrát sa stal otcom a na sociálnych sieťach zdieľal nádhernú fotografiu s novorodencom. Synček dostal skutočne nezvyčajné meno a Dušan exkluzívne pre televíziu JOJ prezradil, pri akej činnosti im to s priateľkou Ivanou napadlo!

Obľúbený herec a moderátor Dušan Ambróš sa stal prvýkrát otcom. Jeho priateľka Ivana mu porodila prvé dieťatko, čo oznámil prostredníctvom sociálnych sietí. Na svojom profile zverejnil dojímavú fotografiu, na ktorej drží rozkošného chlapčeka.

Ambróš, ktorý účinkuje v jojkárskom seriáli Nemocnica a moderuje vedomostnú reláciu Riskuj, prežíva v súkromnom živote skutočné šťastie. „Toto sú tie najkrajšie momenty života,“ napísal k fotografii.

O svojich pocitoch sa rozhovoril aj v exkluzívnom rozhovore. "Otvorilo sa vo mne niečo, čo som ani nevedel, že sa dá. Naozaj ma to prekvapilo. Ale je to taký hrejivý pocit. Znásobil sa strach, ale zároveň aj tá láska. Vstúpil nám do života človek a je to fantastický pocit. Každý ten deň prináša niečo nové," povedal pre TV JOJ.

Dušan si nenechal nič ujsť a s partnerkou Ivanou prežíval každý jeden moment. "Bol som pri pôrode. Tých 15 minút bolo pre mňa pocitovo ako celý život. Už viem povedať, že je to potrebné, aby v tej chvíli muž pri tej žene bol, pretože tá podpora, dotyk, je skutočne potrebná a výrazne dokáže pomôcť. Ja si myslím, že to treba to zažiť," prezradil. 

Obaja rodičia teraz prežívajú náročné, no krásne obdobie. "Dovolenka síce nehrozí, no budem rád, keď nám vyjdú nejaké voľné dni a budeme môcť ísť na chalupu," ozrejmil nám herec, ktorý nakoniec prezradil, podľa čoho ich synčeka s priateľkou pomenovali. 

"Synček sa volá Jonáš, vybrali sme také tradičné, trochu biblické meno. A som s tým spokojný. Išli sme v aute, na výlet a spoločne sme počúvali podcast. A v tom podcaste bola postava Jonáš. No a Ivanka povedala, že je to vynikajúce meno. Najprv som sa čudoval, potom sa mi zapáčilo. Takže vlastne podcast nás dostal k tomu, aby sme si vybrali toto meno. Bol to výborný nápad," skonštatoval novopečený otecko s úsmevom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)