Alexandra Trávniková z Nemocnice nosí pod srdcom dieťatko: Takto prežíva prvé tehotenstvo!

Alexandra Trávniková, mladá herečka zo seriálu Nemocnica, len pred týždňom oznámila radostnú novinku. S milovaným partnerom Dominikom čakajú svoje prvé bábätko. Brunetka exkluzívne pre JOJku opísala, ako toto čarovné obdobie prežíva.

Alexandra, ktorá si získala srdcia divákov svojou úlohou v seriáli Nemocnica, nosí pod srdcom dieťatko. Už sa nachádza na začiatku šiesteho mesiaca tehotenstva a príchodu vytúženého drobčeka sa nevie dočkať.

Áno, som tehotná. Tie rizikové mesiace už mám našťastie za sebou. Teraz sa cítim výborne, únava aj nevoľnosti už odišli. Práve teraz prechádzam tým najpríjemnejším obdobím, užívam si to a dúfam, že to tak ostane čo najdlhšie,“ prezradila pre JOJku s úsmevom.

O radostnú novinu sa podelila aj so svojimi fanúšikmi, ktorí jej okamžite začali posielať gratulácie a sú rovnako nadšení, ako jej blízke okolie.

Pre Alexandru a Dominika je toto obdobie plné lásky a príprav na novú etapu ich života. Herečka, ktorá je známa svojím talentom a charizmou, teraz žiari ešte viac, ako kedykoľvek predtým.

Tagy: Tehotenstvo