Seriál Nemocnica privíta nové tváre: V ďalšej sérii sa objaví aj tento prominentný pár!

Obľúbený seriál Nemocnica opäť pripravuje novú sezónu a s ňou prichádzajú aj vzrušujúce novinky. V televíznom projekte sa objavia aj známe tváre, ktoré doteraz nemali žiadnu hereckú skúsenosť. Napriek tomu ich pozná celé Slovensko. Ide o prominentný pár zložený z legendárneho hokejistu a jeho krásnej manželky, talentovanej tanečnice.

V novej sérii Nemocnice si zahrá aj bývalá hokejová hviezda Marián Gáborík a jeho krásna manželka Ivana. Športovec už síce nemá aktívnu športovú kariéru, ale v šoubiznise sa oňho idú pobiť z každej strany.

​Prominentná dvojica už v minulosti dokázala, že im to pred kamerami ide ako po masle. Preto niet divu, že im dala šancu zahviezdiť aj televízia JOJ. Do populárneho seriálu z nemocničného prostredia ich povolal režisér, ktorý verí v ich schopnosti.

"Nová séria Nemocnice bude plná noviniek. Do nášho kolektívu nastupujú nové postavy, ktoré stvárnia Marián Gáborík a Ivana Gáborík. Zatiaľ vám prezradíme, že sa môžete tešiť na naozaj skutočné príbehy," napísali tvorcovia seriálu.

Gáboríkovci nad ponukou zrejme nemuseli dlho premýšľať a pustili sa do toho na plný plyn. V krátkej ukážke, ktorú televízia zverejnila, je vidieť, že sa na pľaci cítili prirodzene a usmievali sa od ucha k uchu. Diváci sa majú na čo tešiť a zrejme nepôjde len o epizódne postavy.