Nová séria Nemocnice príde na obrazovky už v septembri: Ako zatiaľ trávia leto jej zamestnanci?

Leto máme v plnom prúde, ale s ním aj prípravu na jesennú sezónu. Na televízne obrazovky mieri už v septembri aj obľúbený seriál Nemocnica, ktorý sa v týchto mesiacoch nakrúca. Obľúbené herečky, ktoré poznáme v nemocničných uniformách prezradili, ako výroba novej série prebieha, ale aj to, ako si užívajú horúce dni ony.

Herečky Eva Gribová a Ivanka Kološová sa prihovorili fanúšikom Nemocnice. "Ja si leto užívam v prírode, na horách, pri vode a všade možne, kde je krásne. A rovnako si ho užívam pri natáčaní seriálu Nemocnica, na ktorého návrat na obrazovky sa môžete tešiť už v septembri. Pozdravujem vás a prajem vám krásne a radostné dni," odkázala fanúšikom usmievavá Eva, ktorá v seriáli stvárňuje postavu Táni.

V pracovnom nasadení je aj jej kolegyňa Ivanka Kološová, alias seriálová sestrička Ivana. "Ja tieto dlhé slnečné dni rada trávim niekde pri vode, s kamarátmi, alebo s nejakou dobrou knihou.Taktiež nakrúcaním seriálu Nemocnica. Celé leto pre vás totiž pripravujeme novú sériu. Myslím si, že sa máte naozaj na čo tešiť," poslala divákom milý odkaz.

Nemocnica na obrazovky TV JOJ opäť prinesie známe tváre, ale aj nové postavy, ktoré poriadne zamiešajú s kartami. Nenechajte si to ujsť už v septembri!

Tagy: Nemocnica