Nová séria Nemocnice je už za rohom: Aký osud čaká lekára Dávida Slamku?

Pokračovania obľúbeného seriálu Nemocnica sa dočkáme už začiatkom septembra. Tvorcovia aj herci usilovne pracujú na tom, aby nové časti skutočne stáli za to. A ako prezradil herec Dávid Hartl, aj jeho postava poriadne zamieša kartami a ocitne sa v zložitej životnej situácii.

Nemocnica - Dávid Hartl Zdroj: TV JOJ

​Sympaťák Dávid pre TV JOJ prezradil, na čo sa môžete tešiť. "Moja postava sa bude nachádzať na takej vzťahovej križovatke, medzi Mirkou a medzi Táňou. No v podstate je tu ešte taká možnosť, že ostane Dávid sám. No hneď v začiatku si bude spytovať svedomie, ako sa správal, niekedy veľmi neadekvátne ešte koncom minulej série," rozpovedal sa Hartl, ktorý si prácu na svojej úlohe v Nemocnici užíva. "Pre mňa ako pre herca je táto postava skutočne darom a baví ma," dodal.

Dokonca pri nej čerpá z vlastných skúseností. "Aj ja som zažil vzťahovú križovatku, aj krízu. Som v dlhodobom vzťahu, ktorý je úžasný a môže sa zdať, že je dokonalý. Ale nič nie je dokonalé, lebo my ľudia nie sme dokonalí," ozrejmil s úsmevom.

Podľa jeho slov sám v živote zažil už všeličo. "A keď si čítam tieto scenáre, tak, samozrejme, sa mi objavujú tie kedysi akoby problémy. To je na tom práve to zaujímavé, že do toho človek môže dať kus seba," hovorí seriálový lekár Dávid Slamka.