Nová séria Nemocnice bude plná skutočných príbehov: Ten svoj rozpovie aj Aneta Parišková!

Obľúbený seriál Nemocnica už čoskoro prinesie na televízne obrazovky nové časti a s nimi aj nové príbehy lekárov i sestričiek. Prídu však aj noví pacienti, a to nie hocijakí. Po Bekimovi sa pred kamerou zahrá aj moderátorka Aneta Parišková.

​Naša moderátorka Aneta Parišková začala pred 4 rokmi boj s rakovinou, avšak dôvera lekárom a lekárkam a správna liečba zariadila, že je dnes už z najhoršieho vonku a opäť sa usmieva.Teraz sa dokonca postaví pred kamery v seriáli Nemocnica. 

Mnoho chorých mohlo doteraz žiť, ak by dôverovali lekárom a lekárkam a nepodľahli konšpiráciám a vlastnému presvedčeniu, že sa sami dokážu vyliečiť lepšie. Aneta sa v novej sérii s nami podelí o svoj skutočný príbeh. Do deja však nezasiahne ako pacient, ale ako šíriteľ osvety. Sama totiž vie, aké dôležité je nezanedbať svoje zdravie a počúvať varovné signály svojho tela.

Ako sme vás informovali nedávno, okrem Anety na obrazovkách uvidíme tiež komikov Bekima Aziriho a Jaroslava Szaba alias Veľmajstra Jerryho, ale aj manželov Ivanu a Mariána Gáboríkovcov.

Nenechajte si ujsť nové časti Nemocnice už v septembri!