Zaujíma vás, aká nálada vládne na nakrúcaní Nemocnice? Herečka Judita Hansman nám to opísala!

Pracovať v týchto letných horúčavách dá zabrať snáď každému. A rovnako tak aj hercom z Nemocnice, ktorí posledné mesiace nakrúcajú novú sériu. Herečka Judita Hansman, ktorá stvárňuje Valiku, nám prezradila, ako to vyzerá na pľaci, ale aj to, ako sa bude vyvíjať jej postava.

Nemocnica - Judita Hansman Zdroj: TV JOJ

​Vrchná sestra Valika, divácky veľmi obľúbená postava bude aj naďalej súčasťou Nemocnice. "Ja budem stále asi rovnaká. Stále budem matka pluku a stále budem držať palce všetkým doktorom a pacientom," prezradila v úvode.

"Ďalej môžem prezradiť, že teraz sa nám tu vykľuje niečo, čo je veľmi podobné nášmu slovenskému zravotníctvu. Ale keďže my sme empatickí a milujeme svojich pacientov, tak my to vyriešime. Tak ja dúfam, že sa vyrieši aj toto naše slovenské zdravotníctvo," dodala s úsmevom.

Okrem toho podotkla, že nakrúcanie prebieha v skvelej nálade, a to najmä kvôli dobrému a pevnému kolektívu, ktorý si na pľaci vybudovali. "Tento seriál je naozaj skvelý v tom, že tu funguje taká chémia. Ja som si dala hneď od začiatku za úlohu, že tu budem taký stmeľujúci prvok. Snažím sa o to aj teraz. Keďže sa aj s novými hercami poznáme z iných projektov alebo zo školy, tak som im len vysvetlila, že takto to funguje, a chyť sa. A zatiaľ sa chytili všetci," priznala Judita.

Dokonca si všetci navzájom radi poradia. "Vždy tie oči vedľa vás vidia viac ako vy, takže ak niekto vie poradiť, tak tu nefunguje nejaká urážlivosť. Chápeme, že toto je pre dobro vecí," povedala úprimne.

Podľa šarmantnej herečky to je veľmi dôležité. "Keď funguje v projekte rivalita a tí ľudia nevnímajú, že ten projekt je celok a treba ťahať za jeden povraz, tak sa nerobí veľmi dobre a človek nemá radosť z práce," zhodnotila na záver.

Nenechajte si ujsť nové časti Nemocnice už v septembri!

Tagy: Nemocnica