Čo je pre herca Dušana Ambróša najnáročnejšie pri nakrúcaní Nemocnice? TOTO nám prezradil!

Nemocnica príde na televízne obrazovky už budúci utorok, 3. septembra, o 20:40 na TV JOJ. Viacerí herci prezradili, aké zmeny môžeme očakávať a čo už o pár dní uvidíme. Dušan Ambróš vrak okrem toho priznal, čo bolo preňho počas nakrúcania seriálu ako za trest.

Sympaťák Dušan Ambróš v Nemocnici stvárňuje postavu doktora Dušana Martiniaka. Je to lekár internej medicíny, ktorý musí zvládať rôzne náročné operácie. No a to dáva zabrať aj samotného hercovi. Najmä počas letných mesiacov, kedy sa horúčavy šplhajú takmer k štyridsiatkam.

"Mne až tak tieto horúčavy nevadia. Ale keď nakrúcame operačky, v tých dlhých plášťoch, tak to je naozaj náročné. Pretože okrem toho máme na sebe aj gumové rukavice, a vtedy sa pečieme vo vlastnej šťave. Inak je to príjemná výroba," priznal s úsmevom. Okrem toho nám opísal, ako atmosféru majú na pľaci.

"Máme tu stále dobrú atmosféru. Nemocnica je aj tým známa, že ľudia sem radi chodia, radi chodia do práce. To je aj môj prípad. A pri príchode nových hercov je aj takou našou úlohou, aby sme pre nich vytvorili také dobré prostredie, aby sa tu aj oni dobre cítili," ozrejmil herec na margo nových postáv, ktoré spoznáte už čoskoro.

​Z Dušana sa nedávno stal otec, takže popri práci sa musí pasovať s novými úlohami, ktoré prináša rodičovstvo. "Snažíme sa, aby sme to zvládali čo najlepšie. Myslím, že nám to ide dobre," vysvetlil, no zároveň dodal, že to nie je jednoduché: "Všetko ma prekvapilo a všetko som nečakal. Všetko je náročné. Keď ide o prebaľovanie, tak vždy nastanú nejaké vtipné situácie. Ale neberieme to negatívne, pristupujeme k tomu s entuziazmom."

​Sledujte seriál Nemocnica už budúci utorok o 20:40 na TV JOJ!