Príchod nových lekárov vnesie do Nemocnice chaos: Konflikt na operačke, ale aj mimo nej!

Nová séria Nemocnice je konečne tu a s ňou aj noví lekári, ktorí poriadne zamiešajú kartami. Peter Vladár a Eva Skalová, ktorých dosadil nový majiteľ Dejvický, spôsobia hneď v prvý deň na urgente poriadny rozruch. Viacerí kolegovia ich nebudú mať v láske...

Peter Vladár a Eva Skalová Peter Vladár a Eva Skalová

​​Primár Filip Balog to dá Petrovi a Eve poriadne vyžrať. Správanie novej lekárskej dvojky je mu viac než proti srsti. Po krátkom čase strávenom na operačke si ich zavolá bokom. "Ja na svojom oddelení považujem prístup k pacientom a k rodinným príslušníkom za rovnako dôležitý ako samotné operovanie a liečenie. Nestrpím váš arogantný prístup. Neviem, či ste si všimli, ale vy a doktorka Skalová ste mimoriadne arogantní," povie s vážnym tónom.

Ako však uvidíte, novým lekárom Filipove slová takmer nič nehovoria. "Majte ma za hlupáka, ale nevšimol. Pozrite, pán primár, my a Eva sme pragmatickí ľudia a vždy sa nám spolu mimoriadne dobre pracovalo. Nepovažujem za vhodné, aby sa lekári vkladali do prípadov, ktoré riešia. Nie preto, že by mali srdce z kameňa, ale preto, že emócie zatemňujú zdravý úsudok. A ten je mimoriadne dôležitý," odvetí Vladár.

"Asi došlo k nedorozumeniu. My s Evou tu nie sme na to, aby sme behali po urgente," dodá bez okolkov.

Nemocnica - Filip Balog naštvaný Nemocnica - Filip Balog naštvaný

Naštvaný primár nad nimi zdvihne výstražný prst. "Ja vás žiadam, aby sa to v budúcnosti neopakovalo. Mňa nezaujíma, že vy ste zaťom majiteľa nemocnice a vy ste jeho chránenkyňa," bude prízvukovať.

Doktor Vladár je zať Dejvického, na ktorého povel prichádza do Nemocnice svätého Martina. Len pred štyrmi mesiacmi si na veľkolepej svadbe v Prahe vzal za ženu Barboru Dejvickú. V Prahe pracoval v Dejvického VIP klinike pre vrchných 10-tisíc.

Spolu s kamoškou a kolegyňou ortopedičkou Evou Skalovou vracali nejedného športovca späť na štadióny a ihriská. Ich príchod vnesie do našej nemocnice chaos. A skúškou bude možno prechádzať aj jeho manželstvo s Barborou.

Sledujte novú časť Nemocnice už dnes večer o 20:40 na TV JOJ!

Tagy: Nemocnica