Lekárom z Nemocnice začína vrieť krv v žilách: Myslíte, že toto doktor Mišiak prehnal?

V poslednej časti Nemocnice sme mohli vidieť veľké zmeny. Do kolektívu lekárov pribudli hneď traja noví odborníci, ktorých priviedol nový majiteľ, Dejvický. Viacerým zamestnancom síce nesadli, no Mišiak sa neudržal na uzde a to, čo mu išlo hlavou, rovno vykričal práve majiteľovej dcére.

Doktorka Vladárová vyrastala s otcom večne striedajúcim ženy a biznisy, nikdy jej však nič nechýbalo. Celý jej život je ako rozprávka. Na medicínu išla, aby otcovi aj všetkým naokolo dokázala, že je viac ako len niekoho dcéra.

​Atestovala z pediatrie, miluje deti, a tak to bola jasná voľba. Medicína ju baví. No doteraz sa stretla len s VIP klientami a VIP detičkami, kde riešila maximálne tak soplíky a všetci ju chválili.

V našej nemocnici je hodená do chaosu urgentu, nových diagnóz, nových kolegov a nových výziev. Je to citlivé žieňa a to, ako sa k nej hneď v prvý deň zachoval doktor Mišiak, jej teda vôbec nepomohlo.

"Tu nejde len o šmolkovské uniformy, tu ide o princíp. O to, že Marková s Dejvickým z tejto nemocnice urobili holubník, doniesli sem hlúpe metódy a hlúpych lekárov. A táto tu je toho živým príkladom," rozkrikoval sa Mišiak pred zrakom ostatných lekárov.

"Ja s vami zo zásady odmietam pracovať. Radšej sa vráťte k svojej infantilnej metóde s plyšovými sloníkmi. Ale keď vám raz začnú umierať deti pod rukami, potom možno váš otecko zistí, že vám nemal kupovať nemocnicu, ale domček pre bábiky," nadával jej bez kúsku súcitu.

Tak čo, myslíte, že sa doktor Mišiak zachoval k novej kolegyni adekvátne?

Nezmeškajte ďalšiu časť Nemocnice už budúci utorok o 20:40 na TV JOJ!

Tagy: Nemocnica