Alexandra Trávniková z Nemocnice žiari ako nikdy: Aha, ako počas tehotenstva rozkvitla!

Herečka Alexandra Trávniková, ktorá v obľúbenom seriáli Nemocnica stvárňuje jednu zo sestričiek, nosí pod srdcom svoje prvé dieťatko. Tak ako všetky nastávajúce mamičky, aj ona doslova rozkvitla a žiari ako nikdy predtým!

Alexandru Trávnikovú poznajú diváci Televízie JOJ zo seriálu Nemocnica, v ktorom od začiatku stvárňuje jednu zo zdravotných sestier. Už čoskoro však svoje pracovné povinnosti na nakrúcaní vymení za tie mamičkovské. So svojím milovaným partnerom Dominikom totiž očakávajú príchod ich prvého bábätka.Áno, som tehotná. Tie rizikové mesiace už mám našťastie za sebou. Teraz sa cítim výborne, únava aj nevoľnosti už odišli. Práve teraz prechádzam tým najpríjemnejším obdobím, užívam si to a dúfam, že to tak ostane čo najdlhšie,“ povedala pre joj.sk ešte začiatkom júla, keď sa s verejnosťou podelila o šťastnú novinu.

Alexandra Travnikova Zdroj: Instagram Peto Janoska

​Svojím fanúšikom sa pochválila najnovšou snímkou, na ktorej pózuje so svojím životným partnerom. Z herečky a jej partnera cítiť spokojnosť, veľkú lásku a radosť z očakávaného prírastku. Tak ako všetky mamičky, aj Alexandra sa na svoje dieťatko nesmierne teší, čo už na prvý pohľad vidno v jej tvári. V „druhom stave“ totiž doslova rozkvitla. Držíme palce a želáme veľa zdravia!

Sledujte obľúbenú Nemocnicu každý utorok o 20:40 na JOJke!

Tagy: Nemocnica