Diana Klamová šokovala radikálnou zmenou účesu: Bez dlhých blond vlasov je na nespoznanie!

Herečku Dianu Klamovú, ktorú si diváci JOJky zamilovali ako Grétu Blanárovú zo seriálu Nemocnica, poznáme všetci ako dlhovlasú blondínku. Tento účes jej nesmierne pristane, a preto si azda nikto z jej fanúšikov ani nevedel predstaviť, že by zmenila imidž. O to väčším šokom bola fotka, ktorou sa pochválila na sociálnej sieti!

Je to naozaj ona? A prečo to urobila? Pýtali sa určite mnohí fanúšikovia, keď na profile herečky Diany Klamovej zbadali jej fotku s radikálne zmeneným imidžom. Namiesto povestných dlhých blond vlasov seriálová Gréta Blanárová pózovala s krátkym čiernym účesom s ofinou. Napokon si však jej obdivovatelia vydýchli. Okrem herectva sa totiž stále aktívne venuje aj modelingu a šlo len o zmenu vizáže pre účely fotenia do jedného z dámskych magazínov. „Bolo to prvýkrát, čo som mala takéto vlasy, takže najprv to bol šok. Ale musím povedať, že sa mi to veľmi rýchlo zapáčilo. Milujem prirodzenosť a myslím si, že takmer každému sa najviac hodí jeho prirodzená farba vlasov alebo veľmi podobná,“ povedala Diana pre joj.sk.

Diana Klamova Zdroj: archív Diany Klamovej

​Jedným dychom však priznala, že si vie predstaviť aj výraznú zmenu svojho imidžu. Ale len za istých okolností. „Najprv kvôli modelingu a teraz aj kvôli herectvu ich musím mať stále rovnaké, takže to bola veľmi príjemná zmena. Na fotení som nebola za typicky peknú a to ma na tom najviac bavilo. Bolo to veľmi umelecké a teším sa na výsledok. Toto bola síce len parochňa, ale keby išlo o veľkú dôležitú rolu, či už vo filme alebo v seriáli, určite vy som šla do toho,“ doplnila s úsmevom.

Sledujte obľúbenú Nemocnicu každý utorok o 20:40 na JOJke!