Peter Vladár už narobil v Nemocnici poriadny rozruch: Čo si o tom myslí jeho predstaviteľ Jakub Kuka?

Herec Jakub Kuka sa nedávno pridal k obľúbenému slovenskému seriálu Nemocnica. V úlohe MUDr. Petra Vladára, ortopéda so silnými zásadami, prináša do príbehu zaujímavú dynamiku. S jeho postavou sa spájajú nielen výzvy na pracovisku, ale aj v osobnom živote. Ako na to hľadí on sám?

​Jakub Kuka stvárňuje Petra Vladára, skúseného ortopéda, ktorý prišiel z pražskej VIP kliniky do Nemocnice svätého Martina. Jeho manželkou je Barbora, dcéra bohatého podnikateľa Dejvického

Spolu s ním do zariadenia nastúpila aj kolegyňa a najlepšia priateľka Eva Skalová, čo do nemocnice vnieslo zaujímavé napätie. Vladár totiž s Evou nemá len profesionálny vzťah, ale aj minulosť plnú vášne.

„Je odvážnym mužom, ktorý chce do nemocnice vniesť poriadok a slušnosť, čo by mohlo prispieť k jej väčšej profesionalite a lepšiemu fungovaniu,“ hovorí o svojej postave predstaviteľ Petra Vladára, herec Jakub Kuka.

Je preňho dôležité, aby svoju úlohu dokázal stvárniť čo najviac autenticky. "Každú postavu sa snažím poctivo analyzovať. Vytvárať jej rôzne atribúty, aby bola pre divákov zaujímavá a uveriteľná," vysvetlil. 

Kuka priznáva, že zahrať doktora Petra Vladára bolo pre neho veľkou výzvou nielen kvôli komplexnému príbehu, ale aj kvôli ťažkým medicínskym výrazom, ktoré sa musel naučiť. "Niekedy sa ich musím učiť aj dva-tri dni vopred," prezradil s úsmevom o svojej príprave. Napriek tomu si prácu v novom kolektíve pochvaľuje. 

"Prijali ma veľmi dobre, takže sa mi pracuje výborne. Keď niekde pracujem, snažím sa vytvoriť podmienky, aby som tam chodil s radosťou každý deň," dodal.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nemocnica TV JOJ (@nemocnica_tvjoj)

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok o 20:40 na TV JOJ!

Tagy: Nemocnica