Ďalší náročný deň v Nemocnici: Barbora si ľahne pod nôž, nový pacient získa Otovu pozornosť!

V našej nemocnici stále panuje napätie, komplikované vzťahy a ešte zložitejšie prípady. Zatiaľ čo doktorku Vladárovú čaká operácia, ktorú sa snaží utajiť pred svojím otcom, do zariadenia prichádza nový, známy pacient. Veľmajster Jerry si humorom získa najmä doktora Kleina, ktorému sa zverí aj so svojím problémom.

Nemocnica - epi 6 Nemocnica - epi 6

​Zdravotný brat Noro, Bekim a doktor Klein sa stretnú v telocvični. Tam za nimi príde aj Jerry, ktorého sarkastický lekár privíta s jeho podrezaným jazykom. „Dobrý deň, vy ste tiež postihnutý?“ spýta sa ho. „No, nie celkom ako vy, ja som skôr postihnutý humorom,“ odvetí Veľmajster uvoľnene.

„Počkajte, zoznámim vás. Toto je sestrička Noro a toto je doktor Otto, plastický chirurg a urológ,“ povie Bekim. „Vy ste doktor? Mám takú intímnu otázku,“ začne Jerry, ktorý sa neskôr zdôverí, čo ho v skutočnosti trápi.

„Chlapi, ide o toto. Pred dvoma rokmi mi diagnostikovali rakovinu lymfatických uzlín. Absolvoval som šesť chemoterapií a biologickú liečbu, ale teraz som v poriadku. Všetko je čisté,“ uvedie. „Ja ti vybavím najlepšieho onkológa,“ navrhne v sekunde Klein. To však nie je to, čo komik skutočne potrebuje. 

„To mám v pohode. Ide o intímny problém. Som jeden z menšiny ľudí na svete, ktorí dokážu pribrať počas chemoterapie. Bol som objednaný aj na resekciu žalúdka v Trnave, ale neprešiel so vstupnými vyšetreniami. Psychologička ma škrtla. Neuspel som," zverí sa.

Dobrosrdečný Oto bez rozmyslu navrhne, že sa na to pozrie a pomôže mu. "Urobím z veľmajstra majstrovské dielo. Len ma spomeň na tých svojich internetoch. Srandujem, len jedno storýčko.“

Nič však nebude také jednoduché, akoby sa mohlo zdať. Lekári budú musieť riešiť vážne problémy a do ohrozenia sa dostane hlavne Barbora.

Sledujte novú časť Nemocnice už dnes o 20:40 na JOJke!

Tagy: Nemocnica