Nela Pocisková úprimne o svojej rodine: V čom ju Filip vždy dokáže SKROTIŤ?

Speváčka a herečka Nela Pocisková, ktorú môžete poznať aj z populárneho seriálu Nemocnica, priznala, že za jej úspechmi sa skrýva niečo viac. Perfekcionizmus ju prenasledoval nielen v práci, ale aj doma pri výchove detí. Teraz prehovorila o tom, aké ťažké je žiť s neustálou snahou byť dokonalá.

Zdroj: Archív Nela Pocisková

​Nela so svojím partnerom, hercom Filipom Tůmom, vychovávajú dcérku Lianku a syna Hektora. Hoci sa snaží byť vo všetkom najlepšia, otvorene priznala, že až deti ju naučili trochu spomaliť.

„Je veľmi ťažké s tým žiť. Nestačí ísť na 100 %, ja musím ísť na 250 %. Ak tam nie je 250, niečo je zlé a idem sa za to ubičovať,” povedala Nela v relácii "Ide o nás" pre portál Pravda. Práve Hektor a Lianka jej ukázali, čo je naozaj dôležité. „Keď prídem domov a tá Lianka sa na mňa zavesí a povie, že ma má rada, to je vlastne to podstatné,” dodala s úsmevom.

Hoci sa umelkyňa snažila ísť pri deťoch vždy na maximum, priznáva, že určite urobila aj chyby. Čítala množstvo kníh o detskom vývine a psychológii, no uvedomila si, že všetko nie je len o teórii. „Naozaj sa snažím, aby z mojich detí vyrástli slušní a dobrí ľudia,” vyjadrila sa Pocisková, ktorá chce, aby ich ratolesti boli hlavne spokojné a verili sami sebe.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @pociskova.nela

Keď prišla reč na Filipa, Nela s úsmevom priznala, že sú trochu odlišní. „Filip je pragmatický človek a ja som sem-tam otvorená iným cestám, alternatívnejším. Filip ma vždy skrotí, že počúvaj ma, čo skúšaš,” zverila sa. Napriek tomu však vždy spoločne nájdu balans a Filip predstavuje pre ňu oporu.

Aj keď sa môže zdať, že život Nely je dokonalý, aj jej cesta k pokoju bola plná náročných rozhodnutí a boja so sebou samou. Teraz sa však viac sústreďuje na rodinu a na to, čo je pre ňu naozaj dôležité.

Sledujte nové časti Nemocnice každý utorok o 20:40 na JOJke!