Barbora Vladárová - Nemocnica - postavy

MUDr. Barbora Vladárová

MUDr. Barbora Vladárová - Viktória Šuplatová

Vyrastala s otcom večne striedajúcim ženy a biznisy, nikdy jej však nič nechýbalo. Celý jej život je ako rozprávka. Na medicínu išla, aby otcovi aj všetkým naokolo dokázala, že je viac ako len niekoho dcéra. Atestovala z pediatrie, miluje deti, a tak to bola jasná voľba. Medicína ju baví. No doteraz sa stretla len s VIP klientami a VIP detičkami, kde riešila maximálne tak soplíky a všetci ju chválili. V našej nemocnici je hodená do chaosu urgentu, nových diagnóz, nových kolegov, nových výziev. Zosype sa. Nie však preto, že by bola zlá lekárka, ale preto, že je citlivá a neistá.
Na otcovej klinike v Prahe sa zoznámila s Petrom Vladárom (Jakub Kuka). Najprv sa bála, že je mačo a záletník ako jej otec. Ale on ju presvedčil o tom, že je úplný opak, princ na bielom koni. Zamilovali sa a štyri mesiace pred príchodom do nemocnice mali rozprávkovú svadbu. A jej manžel jej plní najväčšie sny o láske, rodine...
Nikdy si nemohla byť nikým istá, preto nikdy nemala úprimné vzťahy a priateľov. Vždy všetci chceli len benefitovať z toho, že je Dejvického dcéra. Až Peter a Eva (Ada Juhásová) sú jej prvé ozajstné vzťahy, u nich vie, že ju majú radi pre to, aká je. Oni ju poznajú a len im verí.