Túžite po krásnej záhradke, no bývate v paneláku? Vyčarujte si ju na vašom balkóne!

Ako na to?

Ľudia v mestách, ktorí žijú v byte a nemajú vlastnú záhradu, no túžili by mať svoju prírodnú oázu pokoja, si dokážu vyčarovať takéto príjemné prostredie aj na balkóne svojho bytu. Pokiaľ premýšľate nad variantou príjemnej záhradky na balkóne, len ste sa doteraz neodhodlali, tak možno práve v Novej záhrade si mnohí z vás prídu na svoje a naberú inšpiráciu, ako si takéto príjemné prostredie vytvoriť.
„Je pravdou, že mnohí z nás nemajú to šťastie a nemajú záhradu, dokonca nemajú predzáhradku. Majú ale aspoň ten balkón alebo terasu. A tak isto patrí do takého nášho, by som povedal, že podľa pôsobnosti, pretože to je tiež niečo, čo vieme pekne vydekorovať živými rastlinami, vieme to spríjemniť a ľudí inšpirovať,“ hovorí Martin Čurda – záhradný architekt.

Formátom Nová záhrada hodlajú záhradní odborníci osloviť, čo najviac ľudí. Nechcú divákov selektovať, ale chcú osloviť ľudí z celého Slovenska a cestovať za nimi. Ľudí majú v úmysle inšpirovať a pomôcť im spraviť si zo svojej záhrady, predzáhradky, terasy, dvora alebo aj z balkóna miesto pre odpočinok a každodenný relax. Protagonisti projektu sa stretávajú často s ľuďmi, ktorí si chcú skrášliť okolie svojho domova, však veľakrát nevedia ako postupovať v realizácii. Preto sa odborný tím Novej záhrady bude prihovárať divákom prostredníctvom relácie a pokúsi sa ľudí inšpirovať, ponúknuť im prvotný nápad a hlavne ukázať divákom, ako sa to dá aj v praxi spraviť.

Nenechajte si ujsť už túto sobotu 4. apríla na JOJke novú reláciu Nová záhrada!