Nová záhrada - Baumax súťaž

Súťaž s Novou záhradou: Ako môžete vyhrať 30-eurový nákup v Baumaxe za jedinú fotku?

Hráme o 3x30-eurové poukážky.

Máte záhradu, ktorá nepotrebuje už žiadnu pomoc kreatívneho tímu našej najnovšej relácie Nová záhrada a radi by ste sa s ňou pochválili, či dokonca za ňu niečo vyhrali? Naša súťaž s Baumaxom je tu práve pre vás! Za jedinú fotku vašej krásnej záhradky môžete získať až 30-eurovú poukážku na nákup v ktorejkoľvek z predajní Baumaxu na celom Slovensku! Ako na to?

1. Prihláste sa prostredníctvom formulára, ktorý nájdete na stránke Novazahrada.joj.sk - TU!

2. Vo formulári stačí vyplniť povinné údaje - meno, priezvisko, email, telefónne číslo a hlavne pridať fotku vašej záhrady.

3. Vašu fotku nájdete čoskoro v galérii, kde za ňu môžete zahlasovať prostredníctvom LIKEov. Všetky fotky pred publikovaním musia byť schválené. Galériu k prvému kolu nájdete TU!

4. V každom kole vyhrávajú tri záhrady s najväčším počtom LIKEov, pričom svoj LIKE suťažnej fotke môžete pridať tak, že kliknete na fotku, za ktorú chcete zahlasovať a tam kliknete na modré tlačidlo s bielym nápisom "páči sa mi to".

5. Súťažiť môžete vždy od pondelka do nedele a výhercov vyhlásime na Facebooku relácie Nová záhrada vždy cez víkend.

Okrem toho vás Baumax odmeňuje aj na Facebooku, týždenne budeme súťažiť o poukážky v hodnote 20 eur na nákup v Baumaxe, staňte sa preto fanúšikom Novej záhrady na Facebooku a sledujte nás!