Takto chutila nevera s Jankou: Na horúce scény Richard Autner tak skoro nezabudne!

Ako sa im nakrúcalo?

Jednou z ústredných tém posledných dvoch epizód Pravej tváre bola aj dvojnásobná nevera medzi Vladom a jeho novou kolegynkou Magdou. Mladá recepčná zaujala zadaného veterána natoľko, až jej po pár minútach nedokázal odolať a skočil jej rovno do postele. Aby toho nebolo málo, situácia sa ešte raz zopakovala, tentoraz ho už však zviedla samotná Magda, ktorú stvárňuje mladá herečka Janka Labajová. Tá je zhodou okolností bývalou spolužiačkou Vladovho predstaviteľa herca Richarda Autnera. Na pľaci si tak rozhodne mali obaja čo povedať. Richard sa však s Vladovou postavou stotožňuje len minimálne. „Je to vlastnosť chalana, ktorá mi je našťastie cudzia. Nemal som s tým problém, scény s neverou sa nakrúcali veľmi príjemne. Baba, s ktorou som bol neverný, je moja bývala spolužiačka zo školy, takže sme si to užili viac-menej,“ smeje sa mladý herec.

Inkognito - Vlado nevera Inkognito - Vlado nevera Zdroj: joj.sk

Táto pikantná scéna bola pre Richarda malina vďaka tomu, že našťastie v tomto prípade nemal do činenia s úplne cudzou osobou. Inak by to mohlo dopadnúť úplne inak. „Na jedných kamerových skúškach som sa musel bozkávať s herečkou, ktorú som dovtedy nikdy nepoznal a bol som poriadne vyklepaný. S Jankou to bolo iné, ju poznám už dlho a sme sa tak navzájom podporili,“ pokračuje Richard.

Predstaviteľ seriálového hulváta Vlada nám zároveň ozrejmil, prečo má jeho postava takú alergiu na Viku, ktorá v jeho byte našla svoje útočisko. „Dôvod, prečo Vlado nenávidí Viku, je ten, že má doma vytvorené svoje hniezdo, do ktorého si nikoho nepúšťa okrem svojej priateľky. Má tam všetko, vyrovnané lietadielka a vojenské predmety a zrazu príde cudzí element, ktorý mu poriadne prekáža,“ vysvetľuje seriálový Vlado. Vika teda zrejme na rozdiel od Magdy nebude jeho typ. Alebo je drezúra istý typ „vojenského“ balenia báb?

Najnovšiu epizódu seriálu Pravá tvár nájdete v našom bezplatnom archíve!