Láska, dráma aj poriadne napätie: Na TOTO sa môžete tešiť v novom seriáli Príliš veľa lásky!

Od soboty 7. septembra vás TV JOJ "zahltí" láskou. Ako už názov napovedá, skutočne pôjde o ľúbostný príbeh. Ak by ste však čakali len šťastné konce, možno vás trochu sklameme!

Ako to už v ľúbostnom vzťahu býva, nie je vždy len pekný a bezproblémový, ale neraz prináša množstvo prekážok, ktoré však partnerov ešte viac zblížia a posilnia. Ak je však tých vzťahov viac, môže to byť na jedného človeka poriadne veľa. Seriálový Marek, ktorého stvárni Milo Kráľ, bude mať ťažkú úlohu udržať rovno tri vzťahy. Z toho dve kompletné rodiny a jednu milenku, ktorá sa mu náhodou do života pritrafila vtedy, keď už toho mal vyše hlavy! 

Vyzerá to, že charizmatický 50-ročný úspešný a šťastne ženatý obchodník Marek rozlúštil kód, na ktorý sa ľudia snažili prísť celé generácie. Ako sám hovorí: "Tajomstvom úspechu vo vzťahu je partnerstvo, veľa spoločných, projektov a ambícií, jednoduchosti, každodenného života a tiež humoru." Marek delí svoj život medzi Bratislavu a Brno kvôli práci. Alebo to tak aspoň vyzerá. V skutočnosti svoje dni trávi udržiavaním troch rôznych životov, ktoré bežia paralelne - milujúceho a oddaného manžela a otca dvoch rodín a zároveň milenca tretej ženy, ktorá nedávno vstúpila do jeho kruhu lásky. Navzájom o sebe netušia až do jedného osudného dňa, kedy sa všetky jeho starostlivo choreografované vzťahy chaoticky pretnú a jeho vlastný život zostane visieť na vlásku!

Zdroj: TV JOJ

Nenechajte si ujsť Príliš veľa lásky na JOJke od 7. septembra 2024!