Milo Kráľ v obklopení žien v seriáli Príliš veľa lásky: Tieto herečky si zahrajú jeho partnerky!

Jedným z nových seriálov na JOJke bude aj Príliš veľa lásky, v ktorom okrem zaujímavého deja uvidíte tiež mnohé herecké hviezdy!

V hlavnej úlohe uvidíte postavu Mareka, ktoré stvárni herec Milo Kráľ. Päťdesiatnik Marek vo svojom živote o ženy rozhodne nemá núdzu. Práve naopak. Má až tri partnerky, z toho dve kompletné rodiny. Jeho herecké partnerky stvárnia skvelé české herečky a jedna Slovenka, ktorú netreba predstavovať ani divákom TV JOJ. Z českej strany to budú Jitka Schneiderová a Denisa Nesvačilová, za slovenskú stranu bude jeho seriálovou partnerkou Soňa Norisová. O postavách vám niečo prezradíme!

Jana, postava, ktorú stvárni Soňa Norisová, je Marekova manželka z vyššej triedy v Bratislave. Je matkou Marekových dvoch dospelých detí a babičkou. Podnikateľka a majiteľa reštaurácie tvrdo pracuje na novom projekte. Má rada všetko pod kontrolou. Postava Jitky Schneiderovej, Linda, je učiteľkou na špeciálnej škole v Brne. Miluje deti a venuje sa tým, ktorými je obklopená. Po búrlivom vzťahu s nespoľahlivým chlapom sa v jej živote vyskytol Marek. Užíva si s ním pokojný život, hoci ho vída len pár dní do týždňa. Denisu Nesvačilovú uvidíte v postave sochárky a umelkyne menom Naďa, Marekovej milenky, ktorá sa nedávno presťahovala na Moravu. Je intenzívna a odhodlaná a napriek turbulentnému vzťahu s Marekom verí, že je pre ňu ten pravý!

Na Príliš veľa lásky sa môžete tešiť od 7. septembra 2024 na JOJke!