Ako Milo Kráľ opísal svoju postavu v seriáli Príliš veľa lásky? Mareka si viacerí znenávidia!

Nepoučiteľný romantik a neverník v jednom. Milo Kráľ to mal v seriáli Príliš veľa lásky poriadne ťažké, herecky sa však tejto úlohy chopil vynikajúco. V rozhovore nám svoju postavu opísal!

Brilantný slovenský herec bude v úlohe Mareka v seriáli Príliš veľa lásky čeliť mnohým problémom, aké láska prináša. Dá sa povedať, že si svoj milostný život skomplikoval sám. Má dve kompletné rodiny, ale aj jednu milenku, ako by už tak toho nebolo málo. Seriál otvára tému polyamórie, teda stavu, kedy má muž viac žien. "Marek je muž v mojom veku a trošku si komplikuje život. Trošku nevie povedať nie a dostáva sa do nezávideniahodných situácií. Rád si užíva priazeň - väčšinou žien," prezradil herec počas nakrúcania seriálu Príliš veľa lásky. "Marek je organizačný talent," odpovedal na otázku, ako to ten Marek vlastne všetko zvláda!

Marek má úprimne rád, možno až spôsobom, aký nikto nepochopí. Samotná postava však len ťažko chápe, že robí niečo zle, keďže všetkým ženám dáva, čo potrebujú a až do momentu, kým sa všetko neprevalí, bude žiť neverník pokojný život. Milo Kráľ v rozhovore uviedol ďalšie zaujímavosti o seriáli! 

Sledujte Mila Kráľa v seriáli Príliš veľa lásky od 7. septembra 2024 na JOJke!