Režisér Peter Begányi navnadil na Príliš veľa lásky: Seriál otvorí nejedno vzťahové tabu!

Prácu slovenského režiséra Petra Begányiho môžete sledovať v nejednom seriáli TV JOJ. Spomenieme projekty Naši, Jenny či Semafor. Od tejto soboty to bude nový seriál Príliš veľa lásky. Režisér nám o seriáli prezradil viac!

Seriál Príliš veľa lásky otvorí mnohé zaujímavé témy, pre niektorých stále tabu. Bude to napríklad manželská nevera či polyamória, teda stav, kedy má muž viac partneriek. "Som veľmi rád, že TV JOJ siahla po takejto ponuke. Ide o licencovaný seriál. Polyamória je teraz taká moderná téma. Chceli sme priblížiť ľuďom, čo vlastne znamená a môže spôsobiť," prezradil v rozhovore pre joj.sk Peter Begányi, režisér seriálu. Tvorcovia dúfajú, že si seriál nájde diváka, no režisér nepochybuje o tom, že ho rýchlo vtiahne do deja. "Môže mať z toho veľmi príjemný zážitok," avizuje Begányi. 

Nepochybne veľkým lákadlom seriálu je Milo Kráľ, ktorý stvárni nepoučiteľného neverníka. Tvorcovia si dali veľkú prácu s tým k Milovi priradiť správne partnerky. Výber herečiek vás však určite nesklame. "Z každej tej ženskej postavy si on niečo berie, čo mu možno chýba. Má na výber. Je to jeho osobná voľba, prečo to robí. To sa diváci dozvedia. Keď to divák sleduje od začiatku do konca, pochopí, prečo postava je, aká je," sľubuje režisér! 

Sledujte Príliš veľa lásky už túto sobotu o 20:40 na JOJke!