Ako vyzerá bežný život neverníka? Zistíte v dnešnej premiére seriálu Príliš veľa lásky!

Dnes večer si nenechajte ujsť prvú časť seriálu Príliš veľa lásky. V nej sa zoznámite s postavami v Marekovom živote aj s komplikovanými vzťahmi s členmi rodiny. Trochu vás vtiahneme do deja!

Marek sa v úvode epizódy seriálu Príliš veľa lásky chystá na cestu k druhej rodine. Neustále vymienenie obrúčok ho už miestami unavuje. Tri dni tam, štyri zase v druhom dome. Rodina, od ktorej odchádza to, samozrejme, netuší. Marek je príkladový manžel a otec dvoch rodín. Jedna dcéra ho vníma ako svoj najväčší vzor, tá druhá pred ním radšej uteká. Obe sú pritom rovesníčky. Nevlastný syn v Česku ho nedokáže ani po rokoch brať ako otca, no mladšia "česká dcéra", ktorá je tiež nevlastná, ho zbožňuje. Vzorec so synom vidíme aj v slovenskej rodine. Tam má jeho syn už vlastnú dcérku, Marek je teda nielen otcom, ale aj dedkom. Richard, slovenský syn, s otcom nemá najlepšie vzťahy. Keď Marek uvidí, ako sa vracia domov kvôli stroskotanému vzťahu aj s bábätkom, dôjde mu, že za pokazený vzťah jeho syna môže možno nedopatrením aj on!

Richard neustále vyčíta otcovi, že od rodiny odchádza za prácou do Česka. "Asi si ma nenaučil mať vzťah s jednou ženou, ako máš ty s mamou," výčitka z úst syna Mareka poriadne zamrzí. Jana, slovenská manželka, má vlastnú reštauráciu a zarobí si pekne. Práve z Riša urobí svojho spoločníka. Marek by si vystačil aj s menším platom, no o zmene nechce ani počuť, Jana zase nechce počuť o tom, že by sa presťahovali do Brna za jeho prácou. Rišo síce otcovi do očí nepovie, čo si myslí, no vyčíta mu, že sa k mame chová ako k handre. Marek nie je ochotný zostať doma o deň neskôr, aby počkal opravárov. To by mu však značne skomplikovalo vzťahy v českej rodine. Podobné situácie sa mu dejú v oboch krajinách. Opravára zabudne zavolať po sľube Linde, českej manželke. Neverník sa stále viac a viac zamotáva do svojich klamstiev!

Nenechajte si ujsť seriál Príliš veľa lásky už dnes o 20:40 na JOJke!