Ako keby toho nemal málo s rodinami, Marek sa zapletie s Naďou: Ako sa vyvinie ich vzťah?

Prvú epizódu seriálu Príliš veľa lásky máme za sebou. Na jej konci nalákala krásna sochárka Naďa Mareka k sebe domov. Ako to bude pokračovať?

V prvej epizóde seriálu Príliš veľa lásky ste mohli sledovať Marekove pendlovanie z jednej rodiny k druhej. Poriadne náročné dni stoja Mareka veľa úsilia. Na kamaráta na Slovensku si však vždy nájde čas. Zhodou náhod ide o spisovateľa, ktorý o ňom píše knihy. Dej knihy sa môže ešte viac zvrtnúť po tom, čo sa Marek zapletie s krásnou sochárkou Naďou. Tá ho ihneď očarí. Zoznámia sa vďaka jej bratovi, ktorý od Mareka vyberá záhadné peniaze. Časom sa dozvieme, o čo medzi nimi dvomi ide. Keď však uvidí zoznámenie sestry s Marekom, nie je mu všetko jedno. Zdá sa, že jej brat tuší o Marekovi viac, než by si neverník prial!

Vyzerá to, že Marekov najväčší problém je povedať ženám nie. Aj z tohto dôvodu príjme pozvanie krásnej sochárky. Zavedie ho do svojho ateliéru a vzájomnú chémiu medzi nimi možno cítiť aj z obrazoviek. Naďa Marekovi ešte o niečo skomplikuje už tak komplikovaný život. "Vážne si tak rozumný alebo to iba hráš?" Spýta sa ho Naďa. "Dnes bude, rozumný," povie jej tajomné slová, ktoré budú predzvesťou ich ďalších stretnutí. Naďa zohrá dôležitú úlohu v neskoršom odhalení jeho tajných životov.

Sledujte ďalšie napínavé epizódy seriálu Príliš veľa lásky každú sobotu o 20:40 na JOJke!