Zoznámte sa s Naďou z Príliš veľa lásky: Denisa Nesvačilová nám o nej prezradila viac!

Na konci prvej epizódy seriálu Príliš veľa lásky ste sa mohli zoznámiť s Naďou. Tá ihneď zaujala Mareka a čoskoro sa medzi nimi vyvinie blízky vzťah. Naďa zohrá v pokračovaní seriálu dôležitú úlohu a my sme sa Denisy Nesvačilovej spýtali na jej postavu aj seriál viac!

"Naďa je veľmi slobodomyseľná a má tajomstvo, ktoré nie je úplne príjemné. Asi by ste ju nechceli mať doma," navnadila diváka krásna česká herečka. Tá si nakrúcanie so slovenským štábom aj hercami naplno užila. Dianie okolo jej postavy sa bude odohrávať prevažne v na Morave - v Mikulove - kde má seriálová Naďa svoj ateliér so sochami. Práve tam na konci prvej časti pozvala Mareka. Nakrúcanie na tomto mieste bolo pre ňu veľmi príjemné, pretože tu už v minulosti strávila niekoľko pracovných mesiacov!

Čo si Denisu Nesvačilovú na seriáli získalo najviac? "Seriál je veľmi zo života a o veciach, o ktorých sa nehovorí, ale všetci o nich občas premýšľame. Je dobré o tých témach hovoriť. Láska je pre všetkých. Niekedy jej je menej, niekedy viacej," prezradila pre joj.sk. V seriáli stvárňuje sochárku, k umeniu má však blízko Denisa len ako laik. "Ja som sa zasekla tak v piatich rokoch. Namaľuje napríklad slniečko alebo postavičku s balónom. Som rada, že tu sochárku hrám, lebo si na tie sochy aspoň siahnem a môžem predstierať, že to viem," smeje sa herečka! 

Sledujte Denisu Nesvačilovú v seriáli Príliš veľa lásky každú sobotu o 20:40 na JOJke!