V seriáli Príliš veľa lásky vidíme krásne umenie: Ide o diela TEJTO slovenskej sochárky!

Ak si vás získala prvá epizóda Príliš veľa lásky a ste fanúšikom umenia, určite vám neuniklo, že v novom seriáli vidíme krásne diela. Nejde len tak o nejakú tvorbu!

Denisa Nesvačilová v seriáli stvárni postavu sochárky. Naďa je umelecká duša, ktorá tvorí vo svojom domácom ateliéri a jej diela sú v krajine veľmi populárne. To ešte Marek netuší, s akou ikonou umenia sa dá dokopy. Herečka nám v rozhovore priznala, že z jej rúk by diela, aké vidíme v seriáli vznikli len veľmi ťažko. Tvorcovia seriálu sa rozhodli divákom prostredníctvom seriálu priblížiť diela renomovanej slovenskej umelkyne Jany Brisudovej. Ak vám je umenie blízke, toto meno určite poznať budete!

"Tým, že mám veľa ženskej tematiky v rámci mojej tvorby, tak sa im to koncepčne hodilo do seriálu," priblížila nám Jana Brisudová v rozhovore. V jej dielach nechýbajú ani erotické motívy. Tie napovedajú veľkú vášeň medzi Marekom a Naďou. Prostredníctvom televíznej tvorby sa tak môže divák dostať k umeniu trochu inou formou ako pri návšteve napríklad takej galérie. "Kto chce, cestu k umeniu si nájde. Myslím si, že každý sa skôr či neskôr stretne s umením. Číha všade na človeka," povedala nám svoj názor známa sochárka. Jej tvorbu môžete tak sledovať každú sobotu na JOJke, keď si zapnete Príliš veľa lásky!

Sledujte Príliš veľa lásky každú sobotu o 20:40 na JOJke!