Dve manželky a milenka vraj nie sú problém: TAKTO Marek odôvodňuje svoju neveru!

Na Mareka začínajú padať problémy a spleť klamstiev sa pomaly dostáva na povrch. Neveru však stále neberie ako skutočný problém!

Marek nedokáže povedať nie krásnym ženám. S tým, že si nájde tretiu nerátal, no umelkyňa Naďa si ho získala. Vyzerá to, že sa naňho po pôvodne nezáväzných chvíľach vášne rýchlo naviazala. O tom, že trpí vážnymi psychickými problémami ani len netuší. Keď mu oznámi inak radostnú správu, jeho dvojitý život môže vyjsť na povrch skôr, než by si vôbec dokázal predstaviť. Marek sa čoraz viac zamotáva do svojich klamstiev a tie ho napokon môžu stáť nielen stratu najbližších! 

Ako mu môžu prechádzať dve manželstvá? V jednej z epizód Marek vysvetľuje, ako jednotlivé vzťahy vlastne vznikli. Jeho prvou bola Jana, keď však čakala ich druhé dieťa, Sofiu, počal Karin s Lindou. V tom čase šlo o jednorázovku, Linda Marekovi zatajila tehotenstvo, potom mala ďalší vzťah - s Kristiánom. S tým má dve deti, no ich otec zdrhol a Marek dodnes spláca jeho dlhy. Neverník si nič netušiacu Lindu - o jeho manželstve na Slovensku - po odchode Kristiána vzal a prevzal jeho firmu aj s dlhmi. 

Tieto vzťahy mu roky prechádzali, no na oko pokojný život môže narušiť spoločne štúdium jeho dcér z dvoch svetov, ktoré postupne zisťujú, že majú rovnakého otca. Kvôli času s milenkou zanedbáva obe svoje rodiny, čo doteraz nerobil a manželkám sa niečo nezdá. Podľa slov Mareka však nejde o nič strašné a sú muži, ktorí majú neporovnateľne viac mileniek. "Je kopec chlapov, čo majú aj desaťkrát viac frajeriek ako ja. Niektorí sedia v parlamente," odôvodnil svoje konanie pred najlepším kamarátom, ktorý píše knihu o jeho živote! 

Sledujte seriál Príliš veľa lásky dnes o 20:40 na JOJke!