Milo Kráľ otvorene o nevere vo vzťahu: TAKTO má podľa neho vyzerať zdravá láska!

V seriáli Príliš veľa lásky stvárňuje Milo Kráľ nepoučiteľného neverníka. My sme sa herca spýtali na to, aký má on sám názor na neveru vo vzťahu!

Marek má dve manželky v dvoch rôznych krajinách a k tomu milenku. Tieto vzťahy mu roky prechádzajú. Až do chvíle kým dve z jeho dcér nezačnú navštevovať rovnaký odbor na vysokej škole. Dievčatá zistia, že sú nielen spolužiačky, ale aj sestry. Spája ich otec, ktorý skrýva nie jedno, ale hneď niekoľko tajomstiev. Je tento fenomén bežnou súčasťou našich životov? Spýtali sme sa aj samotného predstaviteľa seriálového Mareka. "Deje sa to v celej histórii. Len je to viac alebo menej skryté. Je len prínosom tejto doby, že sa o tom viac hovorí. Je to jedna z charakteristických čŕt človeka ako takého. Rád si vytvára ilúzie a vzdušné zámky. A niekedy si nevie ani sám pred sebou priznať, že je to inak, ako by si možno prial," odpovedal Milo Kráľ na otázku nevery pre joj.sk.

Dôvody nevery sú rôzne, no podľa Mila za to môže aj to, ako vyrastáme. V tomto prípade podľa neho platí, že aj zlá skúsenosť je skúsenosť. ​"Všetci sme vyrastali na rozprávkach a chceme aj svoj život viesť do toho šťastného konca. Aj keď ten nie je nikdy šťastný v našich životoch. Ale máme tú tendenciu tomu aspoň veriť," uviedol ďalej herec. Ako by mal podľa neho vyzerať zdravý vzťah? "To, že prijmete druhého človeka s jeho chybami, potom ste možno lepšími partnermi. Nemaľujete si niečo na ružovo pred sebou. To je charakteristika zdravého vzťahu podľa mňa," povedal otvorene svoj názor Milo Kráľ. To, či ponúkne seriál Príliš veľa lásky divákovi šťastný koniec, herec neprezradil, no vy sa to už čoskoro dozviete na obrazovkách TV JOJ!

Sledujte Príliš veľa lásky v sobotu o 20:40 na JOJke!