Podľa lekárov si Marek chcel siahnuť na život, ten však vie viac: KTO si mohol želať jeho smrť?

Po vážnej autonehode sa akoby zázrakom Marek zotavuje. Fyzické telo bude zrejme v poriadku, psychika však značne utrpela a Marek začne pochybovať o tom, že si za nehodu mohol sám pod vplyvom odhalení, ktoré sa udiali!

Za Marekom privolajú psychiatra. Ten mu oznámi, čo našli vo výsledkoch jeho krvi tesne po nehode. "Som tu dlho, ale nemyslím, že by som potreboval psychiatra," zaznie z úst prekvapeného Mareka. Psychiatra vo svojej izbe nečakal. "výsledky krvi po vašej nehode ukazujú vysokú mieru návykových a omamných látok. Taká dávka by vyradila aj koňa," prečíta doktor prekvapenému pacientovi. Lekár bude mať za to, že si pri komplikovanej situácii chcel siahnuť na život. Marek túto teóriu podporí, no v hlave bude mať úplne iný scenár. O život ho podľa neho chcel pripraviť niekto z blízkeho okolia! 

Ak by to však mali byť jeho partnerky, na prípravu by mali príliš krátky čas, lebo sa len pár chvíľ predtým dozvedeli o tom, ako ich roky vedie Marek za nos. Od detí by to nečakal a ani s touto teóriou pracovať nebude. Najlepšiemu kamarátovi sa však zverí s tým, že je tu niekoľko podozrivých. "Konečne viem, čo sa mi stalo," povie Benovi Marek, ktorý si je istý, že nemohol spôsobiť nehodu sám. So spisovateľom sa budú snažiť zúžiť okruh podozrivých. Jedným z mien bude aj Nadin brat, ktorý sestru extrémne chráni kvôli jej psychickým problémom. Okrem neho je tu však človek z dávnej minulosti, ktorý sa do životov jeho rodiny opäť vracia! 

Sledujte Príliš veľa lásky dnes o 20:40 na JOJke!