Nečakané okolnosti Mareka zavedú späť k Linde: Do cesty sa mu však pripletú nové problémy!

Po odchode z nemocnice a následne aj od najlepšieho priateľa Marek hľadá vinníka svojej nehody. Je presvedčený o tom, že nehodu spôsobil Kristián, ktorého konfrontuje. Do cesty sa mu však nečakane stavajú ďalšie prekážky!

V byte v Bratislave, ktorý si prenajíma, trávi Marek posledné dni. Hľadá dôkazy, aby mohol konfrontovať Kristiána s tým, že ho zdrogoval. Prekvapeného ho navštívi u neho doma. Kristián však bude zapierať a krátko na to sa pobalí na ďalšiu cestu. Zúfalý Šimon ho stretne práve pri odchode. Ako inak, Kristián opäť raz opúšťa celú rodinu aj krajinu. Marek ostáva s čoraz viac otázkami po odchode Lindinho ex. Do cesty sa mu pripletie Naďa, ktorá bude čochvíľa rodiť. On ju odmieta. Jednej návšteve sa však nevyhne. Naďa, ktorá stále verí, že by si mohol vybrať ju, privolá Mareka aj do nemocnice, kde ju privedú nečakané kontrakcie!  

Okrem tehotnej milenky bude Marek riešiť aj nevlastného syna. Šimon odíde po odchode svojho otca do Bratislavy, kde strávi noc a ráno sa prebudí na ulici. Rozhodne sa zavolať práve Marekovi, aby mu prišiel pomôcť. "Je mi ľúto, že tvoj otec je taký grázel, ale ty nemusíš skončiť rovnako," povie do očí Šimonovi Marek. Šimon sa Marekovi zdôverí s nečakanými veci. Tie ho poriadne vykoľaja. Nevlastného syna odvedie k mame do Brna. Linda ho privíta vrelejšie, ako by čakal. Keď mu však zazvoní telefón a bude to jeho milenka, Linda zmení tón k Marekovi! 

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Príliš veľa lásky dnes o 20:40 na JOJke!