O čom bude nový seriál Prokurátorka? Čaká vás napäté vyšetrovanie aj osobné drámy!

Nový seriál TV JOJ vás prenesie do prostredia slovenskej prokuratúry. Reálne prípady Jána Šantu budú plné napätie. Na čo ďalšie sa môžete od šiesteho septembra tešiť?

Seriál Prokurátorka prinesie 16 prípadov z reálnej praxe slovenského prokurátora Jána Šantu. V každej epizóde bude skupina vyšetrovateľov riešiť iný prípad. Pôjde o skutočne závažné zločiny, kedy sa z podozrivého alebo svedka stane páchateľ. Uvidíme rôzne zastúpenie trestných činov. Od drog cez znásilnenie až po usmrtenia. Vyšetrovatelia budú privolaných svedkov či podozrivých vypočúvať skutočne precízne, aby im neunikol žiadny detail. Pôjde teda často o poriadne napätie a drámu na psychiku!

Okrem hlavnej dejovej línie, ktorou je vyšetrovanie prípadov, ku ktorým je privolaná prokurátorka, pôjde aj o súkromné drámy poručíkov, nadporučíkov, majora kriminálneho oddelenia a samotnej prokurátorky. Každá z postáv má vlastný príbeh a je špecificky premyslená. Vo vedľajšej dejovej linke zohrá rolu najmä prokurátorka Sára Wolfová a jej drámy s nevlastnou dcérou a jej roky zmiznutým otcom. 

Na Prokurátorku sa môžete tešiť od 6. septembra na obrazovkách TV JOJ!