AC/DC odpálili najväčší koncert na Slovensku: Vieme, čo u nás kapela ochutnala a pila!

AC/DC v Bratislave odpálili doteraz najväčší koncert na Slovenku. V Ranných novinách sme sa dozvedeli ďalšie exkluzívne informácie po koncerte!

Na letisko do Vajnor prišlo neuveriteľných sto tisíc ľudí. Ani na jednom z vystúpení ich koncertnej tour Power Up nebolo toľko ľudí ako na bratislavskom. AC/DC prišli už v piatok do Bratislavy a v backstage mali prísne opatrenia. Určite by máloktorí z prítomných návštevníkov kapely AC/DC povedal, že "chalani" z kapely sú už poriadni rockoví veteráni. Aj z tohto dôvodu dodržujú pred svojimi šou určité pravidlá. Žiadny alkohol pred koncertom a radi si doprajú dobré jedlo. Všetci sú milovníci rýb a u nás si tiež neodpustili takúto stravu. Jedálniček doplnili o menšie kanapky, ale aj poriadne mäso v podobe steaku. Také pivko, na ktoré nedajú dopustiť, si dopriali až po odohraní perfektnej šou! 

​Na koncerte sa zúčastnilo aj niekoľko hudobných kolegov. Nechýbal Pavol Hammel, Peter Cmorík či Tomáš Bezdeda, no aj členovia legendárnej českej kapely Lucie. AC/DC boli s podmienkami v našej krajine veľmi spokojní a šou si s fanúšikmi naplno užili. Reakcie fanúšikov hovoria za všetko!