Fitness centrum denne, domáca strava a 90 izieb! Aké ďalšie požiadavky mali AC/DC?

Personál Grand Hotela River Park v Bratislave ubytoval legendárnu kapelu AC/DC počas ich tour v Bratislave. Členovia kapely mali jasné požiadavky!

"Požiadavka bola, že my ideme k vám bývať a chceme sa u vás cítiť doma," prezradil Rudolf Križan, generálny riaditeľ Grand Hotela River Park. Personálu hotelu bolo jasné, že treba rátať s tým, že sa budú členovia kapely pohybovať všade a nebudú po celý čas zavretí v hotelových izbách. "Chceli odo mňa, aby som pána Angusa aj s manželkou sprevádzal na prezidentský apartmán," povedal Rudolf Križan, ktorý im vysvetlil informácie nielen o o hoteli, ale aj Bratislave. 

Kapela a ich tím mali v hoteli k dispozícii celkovo až 90 izieb. Spomínaný prezidentský apartmán obsadil Angus Young, gitarista AC/DC, spolu s manželkou, ktorá mu tam dokonca varila. Personál hotela zabezpečil do kuchynky všetko potrebné pre jeho pani manželku. Tá dáva na svojho milovaného veľký pozor - varila mu prevažne zdravo, odšťavovala ovocné a zeleninové šťavy. "Je to veľmi príjemná pani. Keď odchádzala, zanechala nám veľmi príjemný odkaz," zaznelo z úst Križana v Ranných novinách. "Tie pikošky veľkých rockových hviezd, ktoré možno poznáme z médií, to sa u nás nedialo," prezradil. Hlavné hviezdy kapely, Angus Young a Brian Johnson, chodili dokonca každý deň, okrem dňa konania koncertu, do fitness centra v hoteli! 

V hoteli v minulosti ubytovali napríklad skupinu Depeche Mode či futbalistu Ronalda s tímom. AC/DC pobudli až do pondelka. V hoteli súčasne s AC/DC boli ubytovaní aj ďalší ľudia, prevažne tí, ktorí navštívili koncert, pre verejnosť bol však uzavretý.