Toto je chvost?
Krátky sval, krátke vlákna s veľkým množstvom kolagénu. Takto opisoval Zdeněk Krejčí Adele Banášovej mäso, ktoré sa prichystal naservírovať našej porote. Adela sa po zistení, že ide o hovädzí chvost dvakrát sladko nezatvárila, no našťastie o osude našich súťažiacich rozhoduje o niečo mlsnejšia porota. Tá si priam túto dobrotu nevedela vynachváliť. „Perfektná harmónia chute, máme tu všetko, máme tu explóziu, povedal by som dosť arogantnú... A to je dobré!“ hodnotí Michal Rabina. Pokrm ako pre boxerov, ako nazvala tento recept Libuše Šmuclerová, zachutil ako jej, tak aj Pavlovi Maurerovi: „Profesionálne, vynikajúce jedlo, výborne vybalansované. Perfektné.“ Zdeněk sa z postupu úprimne tešil a stačí mu iba čakať, či sa dokáže prebojovať aj do úzkeho semifinále.