Párance do finále!
Klasické párance, na ktoré už Slovensko takmer zabudlo, sa opäť dostávajú do povedomia. Anne Zorvanovej k tomu priniesli úspech, keď sa vďaka nim cez kategóriu Národné špeciality prebojovala až do finále. „V kútiku srdca som tušila, že by to mohlo zabrať. Je to jednoduché, lacné jedlo, netreba veľa surovín. Dá sa to aj teraz navariť.“ Po vypnutí semifinálových kamier preniesla Anička priamo do štúdia aj tekovskú pohostinnosť. K pagáčom a štrúdli pribalila pre porotcov aj knižku o histórii Pukanca, či mapu tekovského regiónu: „Aby vedeli, kde ma majú hľadať!“ A s akými párancami do finále? „So zemiakovými, nebudem nič meniť. Tak, ako to robili drevorubači, tak to robíme stále. Nechám to tak, ako to je,“ uisťuje na záver.
Najbližšiu nedeľu pokračujeme v hľadaní najlepšieho receptu s kategóriou Predjedlá, kasting plný chutných aj bizarných pokrmov sledujte už najbližšiu nedeľu o 13:35 na Jojke!