Chcete zapojiť deti do atraktívnejšej formy vzdelávania? Je tu "Riskuj" na školách!

Relácia Riskuj! dokazuje, že nie je len pre dospelých účinkujúcich. Teraz prišla s jedinečnou novinkou, ktorá prináša vedomosti do lavíc škôl atraktívnou formou!

V dnešnej dobe je nevyhnutné motivovať deti a mládež k získavaniu vedomostí zábavnou a pútavou formou. Preto vznikol projekt Riskuj na školách, ktorý prináša obľúbenú vedomostnú súťaž priamo na základné a stredné školy. Tento projekt umožňuje žiakom a študentom zažiť atmosféru populárnej televíznej súťaže na vlastnej koži a zároveň rozvíjať ich vedomosti a logické myslenie. Moderátorom je aj v tomto prípade skúsený a charizmatický Dušan Ambróš, ktorý svojím prístupom dokáže nadchnúť aj tých najväčších skeptikov. Dušan svojimi otázkami a interaktívnym štýlom zapája deti do hry, čím im pomáha nielen získavať nové poznatky, ale aj posilňovať ich sebavedomie a schopnosť pracovať v tíme! 

Prihlásiť do Riskuj! sa stále môžu aj dospelí diváci prostredníctvom online formulára na našej stránke! 

Deti sa stretávajú s rôznymi kategóriami otázok, ktoré pokrývajú široké spektrum tém od prírodných vied, cez históriu, geografiu až po aktuálne udalosti. Táto rozmanitosť zaručuje, že každý žiak si nájde svoju obľúbenú oblasť a bude mať možnosť prejaviť svoje vedomosti. Projekt Riskuj na školách je výnimočnou príležitosťou pre školy, ktoré chcú svojim žiakom ponúknuť niečo viac ako len tradičné vyučovanie. Prostredníctvom tejto súťaže môžu deti zažiť vzrušenie z hry, naučiť sa nové informácie a získať cenné skúsenosti, ktoré im môžu pomôcť aj v ďalšom štúdiu. 

Ak by ste aj vy mali záujem zapojiť svoju školu do projektu Riskuj na školách, sledujte nás na našich sociálnych sieťach, kde pravidelne uverejňujeme nové informácie o možných termínoch a miestach konania. Nezmeškajte príležitosť priniesť túto zábavnú a poučnú súťaž aj na vašu školu a dopriať svojim žiakom jedinečný zážitok, ktorý im môže otvoriť dvere k novým vedomostiam a zručnostiam. Pre viac informácií o Riskuj na školách a možnostiach zapojenia sa do projektu sledujte náš Facebook a Instagram

Sledujte Riskuj! každý pracovný deň o 17:15 na JOJke!

Tagy: Riskuj