S "Riskuj na školách" v Dolnom Kubíne: Aha, do projektu sme zapojili aj stredoškolákov!

Relácia Riskuj! dokazuje, že nie je len pre dospelých účinkujúcich. Teraz prišla s jedinečnou novinkou, ktorá prináša vedomosti do lavíc škôl atraktívnou formou!

V rámci nášho projektu "Riskuj! na školách" sme nedávno zavítali na Strednú odbornú školu obchodu a služieb v Dolnom Kubíne. Tento projekt prináša vzrušenie a zábavu vedomostnej súťaže priamo do školských tried, kde si študenti môžu na vlastnej koži vyskúšať, aké je to súťažiť v populárnej šou. Žiaci stredných škôl mali jedinečnú príležitosť preukázať svoje vedomosti, rýchlosť a strategické myslenie v rôznych témach a otázkach. Súťažili nielen o prestíž a uznanie, ale aj o skvelé ceny, ktoré poskytlo vydavateľstvo Ikar. Atmosféra bola nabitá adrenalínom, súťaživým duchom a podporou spolužiakov.

Zdroj: TV JOJ
Projekt "Riskuj! na školách" je výnimočný svojím zameraním na vzdelávanie zábavnou formou, čo motivuje študentov k lepším študijným výsledkom a rozširovaniu obzorov. Veríme, že takéto aktivity prispievajú k rozvoju kritického myslenia a tým aj k lepšej príprave na budúcnosť.

Zdroj: TV JOJ
Ďakujeme všetkým zúčastneným a tešíme sa na ďalšie stretnutia plné vedomostných výziev a skvelých odmien. Pre viac informácií o Riskuj na školách a možnostiach zapojenia sa do projektu sledujte náš Facebook a Instagram

Sledujte Riskuj! každý pracovný deň aj počas leta o 17:15 na JOJke!

Tagy: Riskuj