Riskuj! opäť pomáhalo: Kroky našich tvorcov tentokrát smerovali do výnimočného tábora!

Riskuj! nelení ani v lete. Aj keď je nakrúcanie nových častí v oddychovom režime, náš moderátor Dušan Ambróš je stále s krásnym projektom niekde!

Na konci školského roka sa tvorcovia Riskuj! vybrali do lavíc škôl, aby žiakom spríjemnili a zatraktívnili vyučovanie. Deti uvítali takéto spestrenie popri bežnému vyučovaniu. Ak vás oslovila takáto forma vzdelávania, sledujte naše sociálne a siete, kde pridávame aktuálne informácie o projektoch Riskuj! Ani v lete známy moderátor a projektový tím nelenia, ako by sa možno očakávalo, keďže Riskuj! má výrobnú prestávku. Práve naopak, čerstvý otecko neustále niečo podniká s krásnym projektom a myšlienkou pre deti a násťročných!  

Tentokrát sa Dušan Ambróš s tímom Riskuj! vybral spríjemniť letné dni deťom v Kardiotábore Klubu detskej nádeje. Kardiotábor je skvelým miestom pre všetky kardiologicky a onkologicky liečené deti a ich súrodencov vo veku od 6 do 18 rokov. Ako v každom inom tábore majú deti množstvo zábavných aktivít, učia sa pracovať v tíme s inými deťmi, zároveň aspoň nachvíľu zabudnú na svoje strasti. Tieto dni sa im Riskuj! snažilo ešte o niečo viac spríjemniť. Pozrite si v priloženej galérii fotografie z návštevy Riskuj!  

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)

Sledujte Riskuj! na JOJke aj v lete pracovné dni o 17:15 na JOJke!