Riskuj! má pred sebou krásne jubileum: Uhádnete, KOĽKO epizód sme už odvysielali?

Relácia Riskuj! približne pred dvomi rokmi odštartovala svoju vedomostnú púť na JOJke. A dnes pre vás vysielame už 400. časť!

Riskuj! každý podvečer na JOJku prináša dávku vedomostí a možnosť precvičiť si svoj mozog z pohodlia doma. V relácii sme videli množstvo fenomenálnych účinkujúcich, ktorý si odniesli tisíce eur a ukázali celému Slovensku, že máme šikovných ľudí. "Dnes tu stojím a vítam vás pri jubilejnej 400. relácii vedomostného kvízu Riskuj!" Zaznejú na úvod v dnešnej časti slová moderátora Dušana Ambróša. Tento týždeň je príkladom toho, že sa netreba báť riskovať archeológ Tomáš, ktorý postúpil včera do ďalšej časti a na konte má jednu z najväčších prémií! 

Máte odvahu riskovať a plnú hlavu vedomostí? Alebo len chcete skúsiť šťastie? Prihláste sa ešte dnes do Riskuj! prostredníctvom online formulára na našej stránke! 

V dnešnej epizódy sa môžete tešiť nielen na zaujímavé otázky, vedomosti účinkujúcich, ale tiež na jedno menšie prekvapenie. Nenechajte si ho ujsť už dnes podvečer na JOJke!

Sledujte Riskuj! pracovné dni o 17:10 na JOJke!

Tagy: Riskuj